Colecțiile de rame de vedere și ochelari de soare Gucci disponibile în exclusivitate la optiMAC Brașov

97

„În curând vei vedea diferența, ECOOPTICA devine optiMAC” a fost evenimentul cu prilejul căruia am avut plăcerea să aducem în exclusivitate în Brașov noile colecțiile de rame de vedere și ochelari de soare a casei de modă Gucci. Împreună cu partenerii noștri de la K Optic am reușit să planificăm și să organizăm cu succes o prezentare unică în Brașov, atât prin tematică cât și prin produsele aduse în atenția invitațiilor noștri.

Prezentarea colecției 2018 de rame și ochelari de soare Gucci a avut loc cu prilejul inaugurării schimbării de brand și de viziune a opticii numărul 1 din Brașov – conform Topului Național al firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, ediția a XXIV-a. Accesul la eveniment a fost deschis tuturor brașovenilor care și-au dorit să cunoască noile produse Gucci, dar și noile servicii de optică medicală prin care optiMAC dorește să răspundă cerințelor și așteptărilor clienților săi.

Evenimentul Gucci a avut loc în magazinul optiMAC Victoriei, Brașov, Bulevardul Victoriei numărul 4, pe toată durata zilei de 29 mai. Împreună cu cei prezenți și alături de invitatul special Raluca Bădulescu, am putut viziona în premieră pentru Brașov peste 700 de modele de rame și ochelari de soare Gucci – pentru mai multe detalii vezi galeria foto de mai jos, sau accesează pagina noastră oficială de Facebook.

„În curând vei vedea diferența, ECOOPTICA devine optiMAC” este mai mult decât o schimbare de brand și de imagine. optiMAC va duce în continuare valorile ECOOPTICA însă va extinde și îmbunătăți serviciile de optică medicală cu care v-am obișnuit. În prezent, suntem alături de brașoveni în 6 puncte de lucru diferite, amplasate strategic pentru a fi la îndemâna tuturor celor care au nevoie de un consult optometric computerizat gratuit, sau de un consult oftalmologic de specialitate la doctorul Dincă Florin. Te poți programa rapid și simplu urmând pașii de aici.

Avem peste 1000 de modele unice de rame de ochelari de vedere din care puteți alege rapid și ușor indiferent de preferințe sau de buget. Colecția ramelor ECO reprezintă produse accesibile dar fiabile și moderne care garantează cel mai bun raport calitate/preț, în timp ce colecția optiMAC Finest Eyewear curpinde produse ce poartă numele unor branduri de renume precum Guess, Police, Ray Ban, Vogue, Escada, Givenchy, Furla, Carolina Herrera, Giorgio Armani, Carerra, Hugo Boss, Gucci, Lacoste, Liu Jo, Anna Hickman, Silhouette dar și multe altele.

Indiferent de viciile de refracție care vă afectează vederea, sau de produsele de optică medicală de care aveți nevoie, specialiștii optiMAC sunt pregătiți să vă răspundă cu promptitudine și profesionalism la fiecare întrebare.

Pentru a viziona toată gama de produse comercializate în cadrul magazinelor optiMAC din Brașov (rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact cu dioptrii și estetice, accesorii, etc.) vă așteptăm în oricare dintre locațiile noastre. Tot în magazine puteți afla totul despre ofertele noastre lunare dar și despre promoțiile noastre permanente, gândite pentru a ajuta fiecare client în parte. Mai mult, poți vedea cele mai noi modele de rame de vedere și ochelari de soare Gucci.

Nu uita nici de garanția vederii 100% – cu noi cumperi fără griji: ai banii înapoi garantat dacă nu vezi cu ochelarii noștri.

Lista cabinetelor de optică medicală optiMAC din Brașov:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Optimac.ro Copyright 2021. Toate drepturile rezervate
Close