ecooptica grivitei exterior

Brașov, B-dul Griviței nr. 65, Fix: 0268 420 811, Mob: 0743 482 166,
Luni – Vineri 09:00 – 19:00, Sâmbătă 09:00 – 14:00

Echipa optiMAC Griviței:

Andreea Vițelariu

Andreea Vițelariu

Director magazin optiMAC Griviței

Andreea este directorul de magazin din cadrul cabinetului optiMAC Griviței. Ea se asigură de buna desfășurare a activității desfășurate în acest magazin, dar și de îndeplinirea obiectivelor zilnice. Andreea te va ajuta să alegi soluțiile de corecție ale viciilor de refracție potrivite pentru stilul tău de viața și va determina cu precizie dioptriile de care ai nevoie pentru recuperarea acuității vizuale.

Alice Huștiu

Alice Huștiu

Optometrist magazin optiMAC Griviței

Alice va fi optometristul tău de încredere care te va întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze. Se va asigura de buna desfășurare a consultațiilor optometrice computerizate, va determina cu precizie dioptriile care îți afectează vederea și îți va recomanda cele mai bune soluții de corecție ale viciilor de refracție. Alice Huștiu optometristul specialist optiMAC Griviței va fi persoana la care vei putea apela rapid și sigur indiferent de problema pe care o vei avea. Poți programa o consultație aici.

optiMAC Griviței este centrul de optică medicală unde poți găsi cele mai noi rame de vedere și ochelari de soare indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție – în acest sens poți opta pentru colecția de produse ECO, sau pentru linia optiMAC Finest Eyewear care cuprinde produse ce poartă brandul unor mărci de renume precum Ray Ban, Vogue, Guess, Police, Gant, etc.

Tot aici am amenajat un colț pentru copii (optiMAC Junior) unde cei mici se pot juca în timp ce specialiștii optiMAC alături de părinți aleg cele mai bune soluții de optică medicală pentru cei mici.

Galerie magazin optiMAC Griviței:

Top