ECOOPTICA Făget – un nou cabinet de optică medicală creat pentru tine

58

Familia ECOOPTICA se extinde cu încă un membru. Am deschis un nou cabinet de optică medicală în Brașov pentru a fi mereu aproape de tine cu cele mai bune oferte pentru rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact, lentile colorate și accesorii.

Aceleași servicii și prețuri cu care v-am obișnuit vor garanta calitatea vederii în zona Făget din Brașov pe Bulevardul 13 Decembrie, numărul 57 (colț cu Aurel Vlaicu) – ai adresa și datele de contact complete aici.

Și pentru că vrem să inaugurăm așa cum se cuvine noul nostru magazin vă așteptăm cu o ofertă specială de bun venit: ai 50% reducere la orice ramă de ochelari achiziționată*.

În plus, te poți programa pentru un consult optometric gratuit pentru determinarea dioptriilor, sau poți rezerva o programare oftalmologică la unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din Brașov – doctorul Dincă Florin. Programările se pot face online (utilizează formularul de aici), telefonic, sau din cea mai apropiată locație ECOOPTICA de tine.

Nu uita nici de oferta noastră diversificată pentru toată gama de ochelari de vedere și ochelari de soare – poți alege din peste 1000 de modele de rame pentru femei, bărbați și copii. Mai mult, ai prețuri promoționale pentru lentilele de contact achiziționate și poți beneficia de probă gratuită pentru lentile de contact dacă vrei să încerci pentru prima dată o astfel de soluție de corecție ale viciilor de refracție.

Personalul experimentat ECOOPTICA te așteaptă cu răspunsuri prompte și sigure la orice întrebare și îți garantează calitatea vederii indiferent de situație.

Așadar, începând din 20 Decembrie 2016 ne poți găsi în 5 locuri diferite unde poți beneficia de toate serviciile și promoțiile ECOOPTICA: ECORABLA, ECOGAȘCA, 1+1 GRATIS sau ECONOMIC și, desigur, reducerea specială de 50% valabilă doar în locația ECOOPTICA Făget. Lista completă cu cabinetele de optică medicală ECOOPTICA din Brașov este aici:

*ofertă valabilă în limita stocului disponibil; oferta nu se cumulează cu celelalte oferte și promoții ECOOPTICA Brasov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Optimac.ro Copyright 2021. Toate drepturile rezervate
Close