victoriei

Brașov, B-dul Victoriei nr. 4, Fix: 0268 420 810, Mob: 0743 482 152,
Luni – Vineri 09:00 – 19:00, Sâmbătă 09:00 – 14:00

Echipa optiMAC Victoriei:

Mihaela Mangu

Mihaela Mangu

Director magazin optiMAC Victoriei

Mihaela este directorul magazinului optiMAC Victoriei. Ea va fi mereu alături de clienții optiMAC fie că este vorba despre consultații optometrice computerizate gratuite, reparații ochelari, sau asistență de specialitate în vederea achiziționării de rame și ochelari de soare de firmă – avem, în acest sens, cele mai bune promoții pentru branduri de renume precum Ray Ban, Vogue, Police, Guess, Gant și multe altele.

Mihaela va gestiona cu promptitudine și cu profesionalism orice tip de solicitare din partea clienților și se va asigura de buna desfășurare a activității în cadrul cabinetului optiMAC Victoriei.

Diana Duția

Diana Duția

Optometrist magazin optiMAC Victoriei

Diana este optometristul care te va înveseli mereu. Cu zâmbetul pe buze și pregătită să îți răspundă cu promptitudine și profesionalism la orice solicitare, Diana te va ajuta să vezi din nou bine fie că optezi pentru o pereche de ochelari clasici, sau pentru lentile de contact cu dioptrii. În privința consultațiilor Diana are experiența necesară pentru a descoperi cu precizie fiecare viciu de refracție care îți poate afecta vederea.

Marius Cristea

Marius Cristea

Administrator optiMAC

Marius este fondatorul opticii medicale optiMAC. El coordonează activitatea desfășurată în magazinele optiMAC din Brașov și planifică direcțiile de dezvoltare ale companiei. Marius este cel care se asigură de calitatea serviciilor oferite, stabilește pachetele promoționale și este alături de echipa optiMAC pentru găsirea soluțiilor necesare pentru mulțumirea fiecărui client în parte.

Diana Ciubotaru

Diana Ciubotaru

Optician magazin optiMAC Victoriei

La optiMAC poți avea ochelarii comandați în mai puțin de 15 minute (pentru lentilele aflate în stocul nostru). Iar, de montajul ochelarilor dumneavoastră va avea grijă Diana, opticianul nostru experimentat. Alături de montajul lentilelor comandate, Diana este responsabilă și de reparațiile ramelor de ochelari, reparații gratuite de care pot beneficia atât clienții optiMAC cât și cei care ne trec pragul pentru prima dată.

Constantin Crînganu

Constantin Crînganu

Optician magazin optiMAC Victoriei

Constantin face parte din echipa de opticieni ai optiMAC Brașov. Așadar, el va monta lentilele ochelarilor tăi asigurându-se de calitatea fiecărui produs. Constantin asigură și partea de reparații atât pentru ramele achiziționate din cabinetele de optică medicală optiMAC Brașov cât și pentru ramele clienților care ne calcă pragul magazinelor pentru prima dată.

Mihaela Băjan

Director vânzări

Mihaela este directorul de vânzări în cadrul opticii medicale optiMAC. Ea este persoana care implementează ofertele lunare și promoțiile cu care deja v-ați obișnuit. Mihaela va încerca să vă ofere prețuri avantajoase și pachete promoționale pentru toate produsele comercializate: rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii. Fiecare problemă semnalată în cadrul magazinelor optiMAC va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil de către Mihaela, care va colabora în acest sens cu fiecare director de magazin.

Galerie optiMAC Victoriei:

Top