Tendințe rame de ochelari în 2016

34

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A fost o vreme în care a purta ochelari era ceva rușinos și toată lumea râdea de purtător, însă acum lucrurile s-au schimbat; ochelarii pot fi considerați un accesoriu chic ce vă oferă pe lângă imaginea de „intelectual(ă)” și un aer de distincție, stil sau chiar sex-appeal.

Ca dovadă, mai toate casele mari de modă au în gama lor de produse și colecții de ochelari de vedere care cuprind o varietate de modele de la cele stylish, „invizibile” sau sobre la cele funky.

Moda se schimbă de la an la an, iar cea a ochelarilor nu face o excepție. Anul acesta putem da frâu imaginației. Modelele propuse de specialiști sunt dintre cele mai diverse, nonconformiste și futuriste.

Modelul ochelarilor cu rame Cat-eye este de câțiva ani în topul preferințelor specialiștilor, dar și a purtătorilor de ochelari. Așa că, acest model extrem de îndrăgit este și în acest sezon în topul recomandărilor. Foarte chic și foarte lady-like, acești ochelari ne amintesc de filmele din anii ’60-’70.

Modele ochelarilor ușor rotund sau oval sunt o combinație hippie-geek foarte cool.

Ochelarii cu ramă pătrată se asortează perfect la outfituri smart-casual și office. Pentru o prezență care nu va fi trecută cu vederea, încercați ramele colorate, în locul celor negre.

Modele de ochelari cu rame albe sunt foarte elegante și rafinate, și acestea sunt potrivite pentru ținutele de birou. De asemenea, ochelarii de soare cu ramele albe vor arăta foarte classy la orice ținută. Iar dacă vrei să îmbini două trenduri poți alege ca oricare dintre ramele care îți plac și se potrivesc feței tale să fie albe. Spre exemplu, încearcă un design tip cat-eye sau pătrat pentru un look minimalist și foarte fresh.

Prin urmare, modelele de ochelari care se poartă în 2016 ne dau șansa de a ne teleporta în timp, prin aerul lor vintage emblematic. Poți regăsi aceste tendințe și în cadrul cabinetelor de optică medicală ECOOPTICA din Brașovcolecția Gold îți aduce branduri consacrate precum Guess, Police, Ray Ban, Vogue, Escada, Givenchy, Furla, Carolina Herrera, Giorgio Armani, Carerra, Hugo Boss, Gucci, Lacoste, Liu Jo, Anna Hickman, Silhouette dar și multe altele.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Optimac.ro Copyright 2021. Toate drepturile rezervate
Close