Cele mai bune servicii de optică medicală acum într-o nouă locație

45

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Suntem mândri să anunțăm inaugurarea unui nou centru de optică medicală Ecooptica în Brașov. Serviciile cu care v-am obișnuit sunt disponibile într-o nouă locație tocmai pentru că vrem să fim aproape de clienții noștri tot timpul. Așadar, începând cu luna septembrie ne găsești și în incinta complexului comercial Brintex din Brașov.

Aceleași prețuri și oferte promoționale vă sunt puse la dispoziție de același personal experimentat care vă poate ajuta să alegeți cele mai potrivite soluții de corecție ale viciilor de refracție. După cum v-am obișnuit deja, consultațiile oftalmologice sunt gratuite și efectuate doar prin intermediul aparaturii de profil de ultimă generație.

Alături de serviciile clasice de optică medicală vă garantăm și reparații gratuite pentru rame de ochelari și montaj în aceeași zi pentru lentilele aflate în stoc. Mai mult, ca dar de bun venit, în perioada 10 – 24 septembrie puteți beneficia de 50% reducere la orice ramă de ochelari achiziționată.

Pentru mai multe detalii referitoare la ofertele și serviciile Ecooptica vă așteptăm la Șoseaua Cristianului numărul 7, în incinta complexului comercial Brintex. Nu uitați și de celelalte magazine Ecooptica din Brașov unde regăsiți același personal pregătit să răspundă prompt și eficient la orice întrebare.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Optimac.ro Copyright 2021. Toate drepturile rezervate
Close