Ochelarii de soare – necesitate sau fiță?

87

NECESITATE, CLAR!

Nu de puține ori am auzit persoane în jurul meu spunânduite-l și pe ălaafară e iarnă și înnorat, iar el are ochelari de soare pe nas… e fițos!”. Poate o fi omul și fițos, dar mai întâi de toate e sănătos, își protejează vederea.

Ultravioletele nu acționează doar vara în zilele super însorite la 35 de grade Celsius. O zi la schi pe timp de iarnă sau o zi la piscină vara sunt cam la fel pentru ochii noștri. De aceea au nevoie de protecție! Desigur, cum ochelarii de soare sunt și un accesoriu important, alături de partea practică o să punctați și la capitolul imagine. Iar ochelarii de soare sunt un bun prilej prin care puteți să impresionați, indiferent de mediul în care activați.

Purtați ochelari de soare chiar dacă ii cumpărați cu 70 lei sau cu 700 lei. Important este  aibă trecut pe brațul perechii de ochelari, cât și în instrucțiunile de folosire cu care vin însoțiți ce protecție  oferă și categoria din care fac parte. Dacă în plus, lentilele sunt și polarizate este chiar perfect. Astfel protecția ochilor dumneavoastră va fi una ridicată indiferent de condițiile de meniu. Așadar, evitați achiziționarea ochelarilor nepolarizați pe cât posibil în special dacă ochii dumneavoastră sunt expuși o perioadă îndelungată la factori de stres.

Mai rămâne  alegeți brand-ul, alegere care de multe ori este una mai dificilă decât ați crede. De cele mai multe ori brand-ul face diferența de preț, însă nu este și un factor care să vă dea indicii despre calitatea lentilei cum ar fi normal. De aceea, pentru a alege ochelarii de soare în cunoștință de cauză și pentru un preț corect puteți apela cu încredere la consultanții noștri de vânzări din magazine.

 așteptăm cu drag într-unul dintre magazinele ECOOPTICA din Brașov!

P.S. Mai jos puteți verifica în ce categorie se încadrează ochelarul dumneavoastră de soare.

categorii-ochelari-de-soare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Optimac.ro Copyright 2021. Toate drepturile rezervate
Close