10 motive să alegi optiMAC

102

Atunci când te confrunți cu afecțiuni oculare este important să alegi cele mai bune soluții pentru a reda claritatea ochilor tăi. De aceea asistența unui specialist optometrist și sfaturile unui doctor oftalmolog pot reprezenta cele mai potrivite alegeri pentru tine. În acest sens, în cele ce urmează îți voi prezenta cele mai importante 10 motive pentru care să alegi serviciile optiMAC Brașov. De ce să alegi optiMAC?

Este simplu! Nu doar că ne diferențiem prin calitate și profesionalism față de celelalte clinici de profil din oraș, dar vă oferim și o varietate de oferte promoționale care să te ajute în achiziționarea ochelarului perfect stilului tău. Printre ofertele permanente optiMACamintim: EcoRABLA, EcoNOMIC și Bulina.

Iată cele 10 motive pentru care noi suntem alegerea perfectă pentru tine:

Personal calificat și profesionist

În toate cabinetele optiMAC veți găsi doar oameni care au terminat studii în domeniul opticii și optometriei, și care au cel puțin 4 ani de instruire zilnică în prescrierea și adaptarea ochelarilor de vedere și a lentilelor de contact. În plus, pe bază de programare, puteți beneficia de o consultație oftalmologică amănunțită efectuată de unul dintre cei mai buni medici oftalmologi primari din Brașov, Dr. DINCĂ Florin.

Garanția vederii

În premieră pe piața opticii din Brașov, optiMAC vă garantează calitatea vederii. Dacă nu vezi clar cu ochelarii noștri, îți dăm banii înapoi GARANTAT! Așadar poți beneficia de servicii complete și corecte fără griji – o garanție în plus de demonstrează atenția pe care o acordăm clienților EcoOptica.

Garanția calității produselor

În magazinele optiMAC comercializăm doar produse în conformitate cu legislația europeană în vigoare. Acordăm o garanție comercială de 2 ani din momentul achiziției atât pentru rame cât și pentru lentile. Orice produs este livrat împreună cu un certificat de garanție și conformitate ce atestă acest lucru. De la noi poți achizitționa la prețuri promoționale ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, rame de ochelari și o varietate de accesorii.

Consultații gratuite

În cadrul opticilor noastre, consultațiile optometrice computerizate pentru determinarea dioptriilor sunt absolut gratuite. Precizia rezultatelor este garantată ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut încercând să găsești ochelarii potriviți.

Aparatură modernă și performantă

Toate aparatele necesare consultațiilor cât și a efectuării montajului ochelarilor sunt de ultimă generație tehnologică. Ele sunt verificate și întreținute periodic de firme autorizate în domeniu. În același timp, personalul optiMAC este experiementat și pregătit să realizeze cu precizie și rapiditate orice tip de comandă – online sau în magazine.

Prețuri mici

Încă de la înființare, din anul 2011, ne-am propus ca optiMAC să fie „optica tuturor”. „ECO” vine de la economie. Fie că vrei o pereche completă de ochelari cu 39 lei, fie că vrei o ramă Silhouette suflată cu aur de 24 de karate, la noi vei găsi prețul corect!

Noutate și diversitate

În fiecare cabinet optiMAC vei găsi în permanență cel puțin 500 de modele diferite de rame și ochelari de soare. Periodic participăm la cele mai renumite târguri și expoziții din domeniu. Ne actualizăm anual colecțiile cu ultimele tendințe. Vrem să fim actualizați și moderni și să vă aducem cele mai noi produse de pe piața de profil.

Cei mai buni parteneri și cele mai cunoscute branduri

Zeiss, Hoya, Essilor, Rodenstock, Ital-Lenti, Bausch+Lomb, Guess, Furla, Givenchy, Police, Escada, Silhouette, Ray Ban, sau Vogue sunt doar câteva branduri de renume pe care le regăsiți în magazinele opticilor noastre.

Reparații gratuite

Fie că este vorba de schimbat o perniță de la nazalul ochelarului, fie că vi s-a rupt un braț și acesta trebuie schimbat, nu veți plăti niciun leu dacă apelați la noi. Oferim asistență și instruire permanentă atât pentru ochelarii de vedere sau de soare cât și pentru lentilele de contact pe care le utilizați.

Promoții și oferte pe tot parcursul anului

Pe lângă ofertele promoționale existente pe tot parcursul anului, lunar avem o promoție nouă stabilită în funcție de sezon, cererea clienților, care se cumulează cu deja celebrele „ecorabla” , „1+1 GRATIS” sau „economic” pe care le-am amintit în introducere acestui articol.

Citește și despre avantajele lentilelor de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Optimac.ro Copyright 2021. Toate drepturile rezervate
Close