ECOOPTICA este o firmă de optică medicală din Brașov înființată in anul 2011 și care își propune îmbunătățirea serviciilor de profil atât pe plan local cât și în mediul online, prin intermediul magazinului optimac.ro.

Încă de la început ne-am dorit ca ECOOPTICA să se adreseze tuturor brașovenilor care sunt în căutarea unor servicii prompte și de calitate, totul pentru un preț corect. Așadar, fie că doriți o pereche de ochelari produsă de un brand de renume și lentile de calitate premium, fie că vreți o pereche de ochelari completă la doar 45 de lei, în cadrul locațiilor noastre le veți găsi pe amândouă alături de o varietate de alte produse similare.

O noutate propusă de ECOOPTICA este gama de rame GOLD COLLECTION care garantează eleganță, confort, fiabilitate și calitate prin branduri precum Guess, Police, Ray Ban, Vogue, Escada, Givenchy, Furla, Carolina Herrera, Giorgio Armani, Carerra, Hugo Boss, Gucci, Lacoste, Liu Jo, Anna Hickman, Silhouette dar și multe altele.

În paralel, ECOOPTICA comercializează o categorie specială de produse denumită ECO prin intermediul căreia puteți beneficia de un stil elegant dar practic și mereu accesibil la preț. Printre producătorii care vă oferă astfel de soluții se numără Avanglion, Aboriginal, Ozzie, I2I, View Optics, Solano, Vistan, Vivo și mulți alții.

În același timp, cei ce doresc alternativa perfectă pentru ochelarii clasici de vedere pot alege lentilele de contact de la Baush+Lomb, Johnson&Johnson, Ciba Vision, sau Cooper Vision. Atât lentilele ochelarilor de vedere cât și lentilele de contact sunt 100% originale și vin însoțite de certificate de garanție și de conformitate.

Motto-urile politicii ECOOPTICA în urma cărora ne organizăm activitatea de zi cu zi și de la care pornim fixarea noilor obiective în dezvoltarea firmei noastre sunt:

  • Economisește cu noi.
  • Numărul 1 în ochii brașovenilor.
  • Calitate garantată la un preț corect.
  • Clientul nostru, partenerul nostru.
  • Concurența noastră suntem noi.
  • O pereche de ochelari pentru fiecare brașovean.
  • Excelență în comercializarea ochelarilor de vedere, a lentilelor de contact și ale accesoriilor în mediul online.

ECOOPTICA devine optiMAC

ECOOPTICA este un concept dezvoltat din dorința de a răspunde corect cerințelor brașovenilor în materie de servicii de optică medicală. Și, după cum aminteam mai sus, am devenit numărul 1 în ochii brașovenilor într-un timp scurt. Principiile noastre sunt „economisește cu noi și o pereche de ochelari pentru fiecare brașovean”, direcții care ne-au ghidat pe tot parcursul acestor ani. Dar, singuri nu am fi putut realiza aceste obiective. De aceea, împreună cu voi am reușit să ne dezvoltăm și să ne specializăm, fiind în prezent optica voastră preferată.

Fiecare creștere implică însă responsabilități și noi obiective pe care ni le asumăm cu mândrie. Vrem sa păstrăm valorile promovate de ECOOPTICA dar să le îmbunătățim pentru a ne ridica la nivelul încrederii și așteptărilor pe care le aveți de la noi.

Credem că această schimbare trebuie să fie una completă care să ducă principiile ECOOPTICA mai departe. Iar brandul optiMAC însumează toate acestea și multe altele. optiMAC este ECOOPTICA însă la o scală mai mare. optiMAC este un brand sub deviza căruia am introdus noi concepte, noi oferte și servicii moderne de optică medicală.

Schimbarea nu este una de denumire, ci una impusă de creșterea pe care am înregistrat-o datorită încrederii pe care ne-o acordați. Este modul nostru de a vă răsplăti, de a găsi soluții moderne, avantajoase și calitative pentru cerințele actuale și pentru direcțiile europene după care societatea modernă se structurează.

Cea mai mare satisfacție o avem atunci când clienții noștri ne calcă pragul magazinelor doar pentru a ne saluta și pentru a ne spune că sunt mulțumiți de ochelarii și serviciile noastre.

Vă mulțumim că ne sunteți alături de 5 ani și vă promitem că vom încerca să fim mai buni pe zi ce trece pentru dumneavoastră.

Cu stimă,
Echipa optiMAC.

Marius Cristea

Marius Cristea

Administrator optiMAC

Marius este fondatorul opticii medicale optiMAC. El coordonează activitatea desfășurată în magazinele optiMAC din Brașov și planifică direcțiile de dezvoltare ale companiei. Marius este cel care se asigură de calitatea serviciilor oferite, stabilește pachetele promoționale și este alături de echipa optiMAC pentru găsirea soluțiilor necesare pentru mulțumirea fiecărui client în parte.

Mihaela Mangu

Mihaela Mangu

Director magazin optiMAC Victoriei

Mihaela este directorul magazinului optiMAC Victoriei. Ea va fi mereu alături de clienții optiMAC fie că este vorba despre consultații optometrice computerizate gratuite, reparații ochelari, sau asistență de specialitate în vederea achiziționării de rame și ochelari de soare de firmă – avem, în acest sens, cele mai bune promoții pentru branduri de renume precum Ray Ban, Vogue, Police, Guess, Gant și multe altele.

Mihaela va gestiona cu promptitudine și cu profesionalism orice tip de solicitare din partea clienților și se va asigura de buna desfășurare a activității în cadrul cabinetului optiMAC Victoriei.

Diana Duția

Diana Duția

Optometrist magazin optiMAC Victoriei

Diana este optometristul care te va înveseli mereu. Cu zâmbetul pe buze și pregătită să îți răspundă cu promptitudine și profesionalism la orice solicitare, Diana te va ajuta să vezi din nou bine fie că optezi pentru o pereche de ochelari clasici, sau pentru lentile de contact cu dioptrii. În privința consultațiilor Diana are experiența necesară pentru a descoperi cu precizie fiecare viciu de refracție care îți poate afecta vederea.

Andreea Vițelariu

Andreea Vițelariu

Director magazin optiMAC Griviței

Andreea este directorul de magazin din cadrul cabinetului optiMAC Griviței. Ea se asigură de buna desfășurare a activității desfășurate în acest magazin, dar și de îndeplinirea obiectivelor zilnice. Andreea te va ajuta să alegi soluțiile de corecție ale viciilor de refracție potrivite pentru stilul tău de viața și va determina cu precizie dioptriile de care ai nevoie pentru recuperarea acuității vizuale.

Alice Huștiu

Alice Huștiu

Optometrist magazin optiMAC Griviței

Alice va fi optometristul tău de încredere care te va întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze. Se va asigura de buna desfășurare a consultațiilor optometrice computerizate, va determina cu precizie dioptriile care îți afectează vederea și îți va recomanda cele mai bune soluții de corecție ale viciilor de refracție. Alice Huștiu optometristul specialist optiMAC Griviței va fi persoana la care vei putea apela rapid și sigur indiferent de problema pe care o vei avea. Poți programa o consultație aici.

optiMAC Griviței este centrul de optică medicală unde poți găsi cele mai noi rame de vedere și ochelari de soare indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție – în acest sens poți opta pentru colecția de produse ECO, sau pentru linia optiMAC Finest Eyewear care cuprinde produse ce poartă brandul unor mărci de renume precum Ray Ban, Vogue, Guess, Police, Gant, etc.

Tot aici am amenajat un colț pentru copii (optiMAC Junior) unde cei mici se pot juca în timp ce specialiștii optiMAC alături de părinți aleg cele mai bune soluții de optică medicală pentru cei mici.

Valeria Iamandache

Valeria Iamandache

Director magazin optiMAC Făget

Valeria este directorul de magazin din cadrul cabinetului de optică medicală optiMAC Făget. Activitatea din acest magazin intră în responsabilitatea Valeriei împreună cu restul activităților zilnice care includ: consultații optometrice computerizate gratuite pentru determinare de dioptrii, îndrumare pentru alegerea ramelor și a ochelarilor de soare potriviți pentru fiecare client în parte, aplicare lentile de contact, etc.

Mihaela Nagy

Mihaela Nagy

Optometrist magazin optiMAC Făget

Cu Mihaela vă puteți întâlni dacă ne vizitați în cabinetul de optică medicală optiMAC Făget. Mihaela va determina cu precizie dioptriile de care aveți nevoie pentru a vă corecta viciile de refracție care vă afectează vederea. Alături de celelalte colege Mihaela te va ajuta să beneficiezi de cele mai bune oferte pentru rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii.

Laura Cozma

Laura Cozma

Consultant vânzări optiMAC Faget

Pe Laura o puteți găsi în magazinul optiMAC Făget. Ea este consultantul nostru în vânzări în ton cu ultimele colecții de rame de ochelari și ochelari de soare. Laura știe cum să asortezi ramele de ochelari sau ochelarii de soare cu tenul, forma feței sau culoarea părului și știe ce fel de rame sunt recomandate pentru diverse dioptrii sau vicii de acuitate vizuală.

Oana Mareș

Oana Mareș

Director magazin optiMAC Calea București

Un optometrist experimentat este întotdeauna în măsură să găsească cele mai bune soluții pentru corecția eficientă a viciilor de refracție. Oana, directorul de magazin al cabinetului optiMAC Calea București, este optometristul în care poți avea încredere atât pentru determinarea corectă a dioptriilor cât și pentru recomandarea ochelarilor de vedere sau de soare, a lentilelor de contact sau a altor accesorii suplimentare. Pentru programare online, folosește formularul de aici.

Georgiana Ilie

Georgiana Ilie

Optometrist optiMAC Calea Bucuresti

Georgiana este consultantul în vânzări care te poate ajuta să alegi ochelarii care să îți valorifice cel mai bine imaginea și personalitatea. Cu o mare experiență în domeniul opticii medicale, Georgiana îți va arăta cum să porți corect noua ta pereche de ochelari de vedere și cum să ai grijă de lentilele tale de contact pentru a păstra igiena adecvată a acestora și a ochilor dumneavoastră.

Lavinia Cozma

Lavinia Cozma

Director magazin optiMAC Piața Star

Lavinia este cea care răspunde de buna desfășurare a serviciilor de optică medicală practicate în cabinetul optiMAC Piața Star. Cu o bogată experiență, directorul de magazin Lavinia va fi alături de dumneavoastră indiferent de motivul pentru care ne-ați ales – consultații gratuite ochelari, achiziționarea unor lentile de contact estetice sau cu dioptrii, programări pentru consultații oftalmologice de specialitate, reparații ochelari și multe altele.

Diana Ciubotaru

Diana Ciubotaru

Optician magazin optiMAC Victoriei

La optiMAC poți avea ochelarii comandați în mai puțin de 15 minute (pentru lentilele aflate în stocul nostru). Iar, de montajul ochelarilor dumneavoastră va avea grijă Diana, opticianul nostru experimentat. Alături de montajul lentilelor comandate, Diana este responsabilă și de reparațiile ramelor de ochelari, reparații gratuite de care pot beneficia atât clienții optiMAC cât și cei care ne trec pragul pentru prima dată.

Constantin Crînganu

Constantin Crînganu

Optician magazin optiMAC Victoriei

Constantin face parte din echipa de opticieni ai optiMAC Brașov. Așadar, el va monta lentilele ochelarilor tăi asigurându-se de calitatea fiecărui produs. Constantin asigură și partea de reparații atât pentru ramele achiziționate din cabinetele de optică medicală optiMAC Brașov cât și pentru ramele clienților care ne calcă pragul magazinelor pentru prima dată.

Mihaela Băjan

Director vânzări

Mihaela este directorul de vânzări în cadrul opticii medicale optiMAC. Ea este persoana care implementează ofertele lunare și promoțiile cu care deja v-ați obișnuit. Mihaela va încerca să vă ofere prețuri avantajoase și pachete promoționale pentru toate produsele comercializate: rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii. Fiecare problemă semnalată în cadrul magazinelor optiMAC va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil de către Mihaela, care va colabora în acest sens cu fiecare director de magazin.

Mihaela Ispas

Mihaela Ispas

Economist

Mihaela Ispas este economistul optiMAC. În atribuțiile sale este prevăzută activitatea financiară a opticii medicale și buna funcționare legală a companiei. Facturile de care vei avea nevoie, precum și alte servicii similare ce țin de gestiunea contabilă dintre cele două părți, vor fi realizate de către Mihaela care îți poate răspunde prompt și sigur la orice tip de întrebare.

Andrei Prescură

Andrei Prescură

Specialist IT

Andrei face parte din echipa IT care se asigură de buna funcționare a opticii medicale optiMAC în mediul online.

Top