OBȚINE UN CONSULT GRATUIT

optiMAC este o firmă de optică medicală din Brașov înființată in anul 2011 (cu numele de ECOOPTICA) care oferă servicii și produse de profil: rame de vedere, lentile de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact si accesorii. Pe lângă magazinele fizice din Brașov, acum ne găsești si online pe optimac.ro!

Încă de la început ne-am dorit ca optiMAC să se adreseze tuturor brașovenilor care sunt în căutarea unor servicii prompte și de calitate, totul pentru un preț corect. Prin intermediul noului site vrem să oferim aceleași servicii de calitate, dar la nivel național și produse originale, de la cele mai renumite branduri internaționale.

  • Garanția vederii 100% – dacă nu vezi clar cu ochelarii noștri, primești banii înapoi garantat
  • Consult optometric – gratuit, realizat de optometriști experimentați
  • Consult oftalmologic – 80 de lei, efectuat de dl. Dr. Dincă Florin, medic primar oftalmolog
  • Optică de încredere – deschidem ochii brașovenilor din 2011

Obiectivele noastre

optiMAC este un concept dezvoltat din dorința de a răspunde corect cerințelor în materie de servicii de optică medicală. Am devenit numărul 1 în ochii brașovenilor într-un timp scurt având mereu în gând principiile noastre: “economisește cu noi” și “o pereche de ochelari pentru fiecare brașovean”. Prin site-ul optimac.ro ne propunem să comercializăm la nivel național o gamă variată de produse originale și de calitate și să oferim clienților cele mai bune soluții în materie de optică. 

 

Servicii optica medicala – optiMAC Brașov

Consultații optometrice computerizate gratuite

În cadrul cabinetelor de optică medicală optiMAC din Brașov toate consultațiile optometrice computerizate sunt gratuite. Examinarea se va efectua de către un optometrist cu experiență care va detalia concluziile consultului pe înțelesul fiecărui pacient.

Consultații oftalmologice doctor primar Dincă Florin

Prin intermediul unei programări puteți beneficia de servicii optica medicală de specialitate. Consultul oftalmologic va fi efectuat în acest caz de un medic primar cu experiență, doctorul Dincă Florin.

Puteți rezerva o programare online, utilizând formularul de programare sau telefonic. Doctorul Dincă Florin poate fi găsit în toate locațiile optiMAC din Brașov: vezi aici lista de magazine.

Consultanță de specialitate

În cazul în care în urma consultului optometric sau oftalmologic achiziționarea unei perechi de ochelari sau a unor lentile de contact se impune, optometriștii optiMAC vă pot ajuta în alegerea celor mai bune soluții potrivite fiecărui caz în parte. Serviciile optiMAC înseamnă oferte promoționale, prețuri corecte, branduri de încredere și calitate garantată.

Montajul ochelarilor

Montajul ochelarilor comandați se va realiza în cadrul cabinetelor de optică medicală din Brașov. Pentru lentilele aflate pe stoc montajul se efectuează în aproximativ 10 minute. Pentru comenzile speciale termenul montajului va varia în funcție de tipul și complexitatea lentilelor alese.

Reparații rame ochelari

În cadrul optiMAC din Brașov toate reparațiile sunt GRATUITE – dacă acest lucru poate fi realizat de către optician și dacă nu se impune schimbarea unor părți componente ale perechii de ochelari cu altele noi.

Servicii online

Acum, prin intermediul optimac.ro poți beneficia de: programare consultații oftalmologice și optometrice, achiziționare rame, ochelari de soare, ochelari de vedere compleți (ramă+lentile+montaj), lentile de contact si accesorii.

Suntem aici să îți răspundem cu promptitudine la orice întrebări.