Promotii si reduceri

Alege oferta care ți se potrivește din magazinele optiMAC!

La noi poți beneficia de o pereche de ochelari compleți la doar 39 de LEI.

Ai 20% reducere pentru orice comandă pentru achiziționarea unei rame de ochelari noi, dacă ne aduci ochelarii tăi vechi.

La o pereche de ochelari cu lentile monofocale cu antireflex cumpărată, a doua pereche de ochelari cu lentile fără antireflex este gratuită.

Pentru fiecare prieten care își face ochelari la noi ai o reducere suplimentară de 5%.

Îți răsplătim fidelitatea cu un card creat special pentru tine – ai beneficii garantate!

Din dorința de a fi mereu aproape de partenerii noștri am creat cardurile corporate.

Informații suplimentare oferte și promoții optiMAC Brașov:

Promoțiile și reducerile nu se cumulează între ele.

Promoțiile se aplică în limita stocului disponibil.

Consultantul / optometristul din magazin va face calculul cu cea mai bună ofertă pentru tine. optiMAC își rezervă dreptul de a schimba în orice moment promoțiile din magazine fără nicio notificare către clienți.

Cardurile de fidelitate optiMAC se adresează persoanelor fizice, clienți ai optiMAC Brașov. Ridicarea cardului nu este condiționată de o nouă comandă. Cardul este transmisibil.

Cardurile corporate se adresează doar firmelor / companiilor. Pentru informații suplimentare referitoare la posibilitatea semnării unui contract de colaborare ne puteți contacta prin email la adresa office@optimac.ro sau telefonic apelând numărul 0724 270 315.

Puteți obține mai multe detalii despre fiecare ofertă în parte utilizând pagina web destinată promoțiilor optiMAC, dând click pe fiecare imagine de mai sus, utilizând datele de contact sau direct într-unul dintre cele 5 magazine optiMAC din Brașov.

Top