OBȚINE UN CONSULT GRATUIT
Vrei să comanzi online o nouă pereche de ochelari? Află ce trebuie să verifici înainte de a plasa comanda, pentru a evita orice situație neplăcută. Achiziționarea online a ochelarilor de vedere, sau de soare nu implică riscuri. Sau, altfel spus, nu trebuie să implice niciun risc. Chiar dacă vorbim despre accesorii esențiale atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic, poți alege în mod corect produsul potrivit pentru tine. Însă, pentru a face acest lucru trebuie să fii atent la câteva detalii.

Alegerea corectă a ochelarilor atunci când îi cumperi online

Verifică dimensiunea ramei

În primul rând, trebuie să te asiguri că rama pe care o cumperi va sta perfect pe fața ta. Așadar, verifică dimensiunea ramei pentru a nu cumpăra un produs prea mic, sau prea mare. Dacă ai o ramă și vrei ca noul produs să îi semene cât mai mult, atunci notează dimensiunile vechi și compară-le cu cele ale ramei noi. Poți face acest lucru uitându-te pe brațul ramei de ochelari: acolo vor fi trecute lungimea brațului, înălțimea lentilei și dimensiunea punții nazale – așa cum se poate observa în imaginea de mai jos. Mare atenție, toate dimensiunile trecute pe ramă sunt în milimetri.

Verifică dimensiunea lentilei

Chiar dacă pe ramă este trecută doar înălțimea lentilei, poți foarte ușor să măsori și lățimea ei. Folosește o riglă și măsoară lentila de la un capăt la altul. Notează această valoare și compară totul cu cea specificată în pagina de produs. Dacă această valoare nu este specificată, contactează-ne. Specialiștii lentile-ochelari.ro îți vor răspunde cu promptitudine și îți vor da toate detaliile de care ai nevoie pentru a alege ochelarii de vedere, sau de soare care să se potrivească de minune cu fizionomia feței tale.

Verifică codul produsului

Codul produsului este trecut tot pe brațul ramei, fie că vorbim de ochelari de soare, sau de vedere. Așadar, verifică acest cod pe site-ul producătorului pentru a obține și alte informații despre produsul pe care vrei să îl comanzi. Mai mult, atunci când ne contactezi spune-ne acest cod pentru a identifica mai ușor rama despre care soliciți detalii suplimentare.

Verifică rețeta, dacă optezi pentru ochelari compleți

Dacă vrei să comanzi și lentile pentru ochelarii tăi, verifică rețeta sau prescripția optometrică. Ai grijă să introduci toate datele în mod corect, sau optează pentru scanarea prescripției pentru a evita orice fel de eroare. Înainte de a plasa comanda recitește toate informațiile pe care le-ai furnizat. Nu-ți face griji, te vom suna pentru confirmare și îți vom explica tot ce trebuie să știi despre ochelarii tăi.