Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului optimac.ro, pentru a dezvolta functii noi social media si pentru analiza traficului website-ului. Vezi detalii

Închide

Lista de produse dupa marca Versace

Versace este un brand italian de lux, lansat in anul 1978 de Gianni Versace si preluat dupa moartea acestuia de sora lui, Donatella. Versace este cunoscut si prezent in toata lumea, avand o gama variata de produse: imbracaminte, pantofi, parfumuri, accesorii, ochelari.

Amprenta sofisticata, cu detalii indraznete, iesite din tiparele clasice, se regaseste si in colectia de ochelari. Versace este un brand iubit de cei care vor sa se remarce printr-un stil original, modern, usor invaluit de mister.

Logo-ul Versace, reprezentat de Medusa, simbol din mitologia greaca, este prezent pe toate ramele de ochelari, fiind un detaliu remarcabil si pretios.

Brand-ul se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, care vor sa fie in trend, sa fie chic si sa atraga privirile celor din jur.

Sunt 51 produse.

Se afișează 1-51 din 51 produs(e)