Lista de produse dupa marca Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a fost lansat in 1923, in Germania, de Hugo Ferdinand Boss. Printre primele produse confectionate se numara costumele de protectie pentru cei care lucrau in fabrici, ulterior producand uniforme militare pentru trupele armatei naziste.

Brandul Hugo Boss a fost deseori sponsor pentru diferite evenimente, cum ar fi: Formula Unu, concursuri de tenis si de golf.

In anul 1989 a inceput fabricarea ochelarilor de soare si a ramelor de ochelari. Casa de Moda Hugo Boss pune accent pe eleganta, pe atentie si precizie in realizarea si fabricarea unor produse de calitate, conform standardelor impuse de designeri.

Colectia de ochelari Hugo Boss se remarca prin materialele de calitate, prin tehnologiile avansate folosite la producerea ochelarilor si prin detaliile unice. Acetatul, otelul inoxidabil si metalul sunt materialele din care sunt confectionati ochelarii. Atent selectionate, aceste materiale ofera rezistenta si confort la purtare, iar logo-ul discret este prezent pe bratele ochelarilor.

Modelele pastreaza o linie clasica, dar moderna si eleganta. Sunt un accesoriu ales atat de barbati, cat si de femeile care isi doresc o tinuta originala, plina de farmec.

Sunt 40 produse.

Se afișează 1-40 din 40 produs(e)