Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului optimac.ro, pentru a dezvolta functii noi social media si pentru analiza traficului website-ului. Vezi detalii

Închide

Lista de produse dupa marca Blumarine

Blumarine este un brand italian, fondat de cei doi soti Anna Molinari si Gianpaolo Tarabini in 1977. Inspiratia brandului a fost insasi culoarea care a si dat numele brandului.

Blumarine este un brand recunoscut la nivel international, caracterizat  prin feminitate si romantism combinate cu un stil plin de culoare, chic.

Regasim sub numele Blumarine colectii de imbracaminte, ochelari, ceasuri, accesorii, parfumuri, lenjerie. Materialele folosite la fabricarea produselor sunt pretioase (diamante si cristale, in special pentru bijuterii si ceasuri), de o calitate superioara si cu un accent deosebit pe detalii.

Ochelarii Blumarine respecta liniile Casei de Moda. Insertiile de strasuri, modelele cu animal-print si elementele dantelate sunt caracteristicile inconfundabile ale brandului. Modelele de ochelari se remarca prin-un stil elegant, sofisticat, seducator.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza