Regulamentul campaniei CASCO la ochelari

Mecanismul campaniei:
Beneficiezi de asigurare CASCO la comenzile complete de ochelari de vedere (ramă+lentile+montaj) și la ochelarii de soare, pentru toate brandurile comercializate de SC ANAMAR OPTIMAC SRL, pe o perioada de 1 an din momentul ridicării comenzii.

Pentru asigurarea CASCO, vei achita: 10% din valoarea comenzii pentru ochelarii de vedere/de soare

Indiferent ce se întâmplă cu ochelarii îți înlocuim produsul o dată cu unul identic sau de aceeași valoare.

CASCO îți asigură ochelarii în următoarele situații:
- îți spargi ochelarii
- îți rupi ochelarii
- orice alt accident prin care produsul devine neutilizabil

Asigurarea CASCO NU include următoarele cazuri:
- furtul ochelarilor
- pierderea ochelarilor
- clientul nu poate prezenta produsul în magazin și nu poate face dovada achiziționării lui dintr-un magazin fizic Optimac
- modificarea dioptriilor la lentile
- una/ambele lentile au fost pierdute

Regulile promoției:
Oferta este valabilă pentru comenzile complete de ochelari de vedere (ramă+lentile+montaj) și pentru achizițiile de ochelari de soare, din perioada  14 martie – 31 decembrie 2022, exclusiv în magazine.

ANAMAR OPTIMAC SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a suspenda/sista desfășurarea Campaniei, cu informarea în prealabil a clienților cu cel puțin 24 ore înainte, prin mijloacele de comunicare utilizate. Această acțiune nu va atrage răspunderea organizatorului față de clienți. Asigurările aflate în derulare nu vor fi afectate în acest caz. 

În cazul în care ochelarii tăi sunt ”accidentați” (se rup/se sparg) îți înlocuim produsul o dată cu unul identic sau de aceeași valoare (dacă produsele achiziționate nu mai fac parte din portofoliul de vânzare al SC Anamar Optimac SRL). Dacă dorești să înlocuiești produsul cu altă pereche de ochelari, cu valoare mai mare, vei achita diferența. Modificarea dioptriilor nu este acoperită de asigurarea CASCO.

Beneficiezi de Casco timp de 1 an de zile din momentul în care ți-ai ridicat comanda.

Produsul poate fi înlocuit doar dacă se returnează produsul inițial și se face dovada achiziționării lui dintr-un magazin fizic Optimac (bon/factura).

Fiecare client are dreptul la 1 înlocuire/an. Ulterior folosirii asigurării, aceasta poate fi reînnoită prin achitarea contravalorii de 10% din prețul noilor ochelari.

În promoție sunt incluse toate brandurile de ochelari de soare și rame de vedere comercializate de SC ANAMAR OPTIMAC SRL și lentilele Rhein Vision din stoc, monofocale, cu indice de subtiere 1.5 sau 1.6, cu tratamente HC, HMC, Hydro+, Pure, Ultra, Ultra Blue, dioptrii sferice cuprinse în intervalul +/-6 și cilindru maxim 2 și lentilele Hoya de stoc monofocale, cu indice de subtiere 1.5 sau 1.6, cu tratamente HVA, SHV, HVLL, Blue Control, dioptrii sferice cuprinse în intervalul +/- 6 și cilindru maxim 2.