Vă rugăm așteptați...

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124
Program magazine: Luni-Vineri 9.00-19.00, Sămbătă 9.00-14.00, Duminică închis;
Tel: 0744 390 124
Close
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124

Programare online

Prin intermediul serviciilor de optică medicală online, optiMAC vă pune la dispoziție un formular prin care vă puteți programa rapid și sigur în vederea unei investigații oculare de specialitate. În acest sens, completați câmpurile de mai jos, sau dacă vă grăbiți doar lăsați numărul de telefon și vă sunăm noi în cel mai scurt timp posibil. Vă așteptăm în fiecare din cele 6 cabinete de optică medicală din Brașov cu serviciile de consultații descrise în detaliu în subsolul acestei pagini.

Programează o consultație

Ai grijă de ochii tăi ! Îți recomandăm să faci un control cel puțin o dată pe an.

Consult optometric computerizat

 • Gratuit, presupune consultul optometric computerizat pentru determinarea dioptriilor în baza căruia se eliberează o rețetă de prescripție ochelari, sau alte soluții de corecție ale viciilor de refracție.
 • Realizat de optometriști cu experiență, absolvenți ai facultăților tehnice de profil din Brașov sau din țară, cu o vastă experiență în domeniul opticii medicale de specialitate.
 • Recomandat indiferent de vârstă în vederea determinării cu precizie a viciilor de refracție.
 • Pe baza rețetei eliberate se pot realiza ochelari progresivi, degresivi, bifocali, pentru vederea la aproape, pentru distanță, sau de protecție (pentru protecția ochilor împotriva luminii artificiale nocive, sau atunci când ochii sunt predispuși contactului cu corpuri străine).

Consult oftalmologic amănunțit

 • 50 de lei, presupune investigație oftalmologică amănunțită pentru determinarea viciilor de refracție dar și pentru depistarea eventualelor afecțiuni ce țin de patologia ochiului și a globului ocular.
 • În baza consultului oftalmologic se va elibera o rețetă care va conține tratamentul recomandat pentru tratarea afecțiunilor oculare depistate.
 • Va fi realizat de doctorul Dincă Florin, medic primar oftalmolog, cu vastă experiență în domeniul oftalmologiei în Brașov.
 • Recomandat pentru un control amănunțit, atunci când pacientul are afecțiuni asociate precum glaucom, strabism, diabet, etc. În aceste cazuri consultul optometric gratuit nu este recomandat – optometriștii noștri vă vor recomanda consultul oftalmologic atunci când acest lucru se impune.

Probă gratuită lentile de contact

 • Gratuită, realizată de către optometriștii noștri, în cadrul cabinetelor de optică medicală optiMAC din Brașov (serviciu disponibil în oricare din cele 6 magazine optiMAC).
 • Poate fi necesar un consult optometric sau oftalmologic inițial – optometriștii optiMAC vă vor îndruma către soluția potrivită în urma confirmării programării, sau direct în cabinet.
 • Presupune alegerea tipului de lentilă de contact care se potrivește cu particularitățile oculare ale fiecărui client în parte.
 • Specialiștii optiMAC vă vor învăța cum să aplicați și cum să extrageți în siguranță lentilele de contact. În același timp veți învăța cum să păstrați igiena oculară adecvată atunci când purtați lentile de contact și cum să păstrați lentilele atunci când nu le folosiți, totul pentru a vă proteja ochii în permanență.
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124