OBȚINE UN CONSULT GRATUIT

Ochelari de soare Avanglion 1300G

Avanglion
229,00 lei
Nu sunt suficiente produse in stoc

Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 189 lei


Cum adaug lentile?

Până la 6 rate cu dobandă ZERO

60 rate cu dobandă fixă

vezi detalii
  • Garantie 2 ANI
  • Retur gratuit in 14 zile
  • Toc si laveta cadou

Credit module tbi bank 3.3.5

57.37 Lei x 4 rate

  • Ochelarii de soare Avanglion sunt un accesoriu care vor scoate in evidenta orice tinuta, indiferent de sezon. Designul contemporan si liniile moderne sunt caracteristice acestui brand care creeaza modele mereu in trend. Cu ochelarii Avanglion vei obtine un look care va atrage toate privirile celor din jur.
  • Ramele multicolore sunt ramele preferate de persoanele care isi doresc un accesoriu vesel, cu care sa iasa in evidenta. In functie de combinatia de culori, acestea se potrivesc atat cu tenurile in nuante calde, cat si cu cele in nuante reci.
  • Lentilele polarizate au un filtru integrat care elimina reflexiile foarte puternice ale soarelui si protejeaza ochii si impotriva razelor UV. Cand razele soarelui intalnesc o suprafata plana ca zapada, apa, soseaua etc, lumina reflectata de aceste suprafete devine foarte puternica. Lentilele polarizate reduc considerabil aceasta stralucire orbitoare, undele de lumina fiind absorbite de filtrul integrat in lentilele polarizate. Sunt indicate mai ales la condus, celor care desfasoara activitati in aer liber sau pentru cei care practica sporturi de iarna.
  • Ramele din metal si plastic sunt confectionate din ambele materiale, insa unul este preponderent, iar celalalt este utilizat pentru diverse accente sau insertii, ceea ce creeaza un contrast frumos intre cele doua tipuri de materiale.
  • Ochelari de soare Avanglion 1300G
Culoare rama Multicolor
Culoare lentila Gri
Polarizat Da
Degrade Nu
Oglinda Da
Latime lentila 57
Punte nazala 15
Lungime brat 147
Gen Barbati
Forma rama Patrata
Material rama Metal si plastic
Lățime lentilă (57)
Punte nazală (15)
Lungime braț (147)
Produsul prezentat pe această pagină este nou și este comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile produsului de pe optimac.ro au caracter informativ, iar nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor.