Vă rugăm așteptați...

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124
Program magazine: Luni-Vineri 9.00-19.00, Sămbătă 9.00-14.00, Duminică închis;
Tel: 0744 390 124
Close
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124

Ochelari de soare – tipuri de lentile

Ochelari de soare cu dioptrii – tipuri lentile pentru ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt în același timp și o soluție prin care îți poți proteja ochii împotriva radiațiilor UVA și UVB dar și un accesoriu prin care te poți remarca cu ușurință.

De aceea este important să știi cum poți combina utilul cu plăcutul – în acest caz, protecția cu esteticul. În acest sens, în cele ce urmează aveți listate tipurile de lentile disponibile pentru ochelarii de soare:

  • Lentile colorate – în aceste caz lentilele sunt colorate iar protecția împotriva radiațiilor solare este dată de gradul colorării. Poți alege nuanțe diferite (de la galben deschis până înspre maro închis) sau culori în degrade pentru un efect estetic garantat. Indicele de protecție variază în funcție de nuanță și de culoare – cu cât spectrul este mai închis cu atât protecția este mai mărită.
  • Lentile colorate + mirror – pentru cei interesați, peste colorarea lentilei se poate adăuga efectul de „oglindă” al lentilei. Această lentilă va reflecta toate razele luminoase înspre exterior – de aici și efectul mirror al ochelarilor de soare. Nu uita – oglindirea lentilelor nu crește efectul de protecție împotriva radiațiilor.
  • Lentile polarizate – pentru o protecție crescută, garantată, împotriva radiațiilor UVA și UVA (pe timp de iarnă și pe timp de vară) lentilele polarizate reprezintă cea mai bună soluție pe care o poți alege. Aceste lentile opresc radiațiile nocive și protejează ochii indiferent de situație.
  • Lentile cu dioptrii pentru ochelari de soare cu dioptrii – tuturor lentilelor de mai sus li se pot adăuga dioptrii. Așadar poți alege ochelarii de soare preferați indiferent de viciile de refracție care îți afectează vederea în prezent.

Nu uita, optiMAC îți pune la dispoziție variate oferte promoționale pentru toate produsele comercializate precum și alte beneficii dacă ne vizitezi într-una dintre cele 7 locații din Brașov.

În plus, pentru a fi sigur de calitatea vederii tale programează un consult optometric gratuit sau alege serviciile de oftalmologie prin intermediul medicului oftalmolog Dincă Florin.

Vezi cei mai populari ochelari de soare și rezervă-i în magazin

Ochelari cât vezi cu ochii
ecooptica-brasov-programare-consult
ecooptica-lentile-cadou
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124