Vă rugăm așteptați...

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124
Program magazine: Luni-Vineri 9.00-19.00, Sămbătă 9.00-14.00, Duminică închis;
Tel: 0744 390 124
Close
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124

Trendurile ochelarilor din acest an – acum la Brașov.

Trendurile ochelarilor din acest an – acum la Brașov.

În lumea modei și cea glamour, ochelarii dețin unul dintre primele locuri în topul accesoriilor care accentuează stilul personal și oferă atitudinea necesară imaginii.

În 2016 designerii de branduri așa cum ne-au obișnuit deja, ne surprind cu combinații care au la bază materiale interesante și noi game de culori.

Mai jos vă prezentăm câteva categorii care ne descriu succint noile modele și caracteristicile acestora pentru anul acesta.

Rame mari cu lucrări fine

Ochelarii pentru bărbați sunt reprezentați într-o formă nouă: lentilele largi sunt completate de rame subțiri și temple filigranate. Rezultatul este un aspect proaspăt și dinamic.

O nouă linie de culoare

În acest sezon, culorile sunt amestecate din nou în combinații neașteptate.
„Havana maro” este acum îmbrăcată cu tonuri de roșu-albastru, calde și proaspete. Look-ul „gradient colours” este deja recunoscut ca o tendință de frumusețe, gradația culorilor fiind reinterpretată pe orizontală pentru ramele de ochelari.

Fațade multiple, gri

Experiența gri apare din nou! Fie asortați cu ținute de stradă, sport, pentru un costum clasic sau chiar casual, ramele în tonuri de gri arată perfect cu orice ținută.

Material mix

Această tendință se află în jurul categoriilor importante și în acest sezon. Combinația abilă de metal și acetat dă rezultatele unui stil variat și versatil. În timp ce ramelor din lemn le creste gama de produse, aici sunt adăugate ornamente de lux pentru a oferi mai mult glamour.

Eye catcher temple

Apăruți încă în anii 80, ochelari temple nu au primit o atenție corespunzătoare până acum. Noile modele de ochelari însă, arată atât de versatil, cu dungi simple sau modele florale feminine, accentul se află întotdeauna pe elementele laterale ale ramei.

Dip dye deluxe

O notă de culoare bine definită. Aceste rame par să se fi scufundat într-o oală cu vopsea. Tonurile de negru, gri și maro dau acestei tendințe o eleganță specială.

Formă rotundă

Ochelarii rotunzi sunt întruchiparea formei clasice, cadru și în același timp mai moderni ca niciodată până acum. Noutățile din acest sezon însă se accentuează mai mult pe gama de culori – de la clasic negru la un liliac moale. Aceasta dă formei clasice un aspect nou.

Inca din primele zile la Milano Fashion Week, a fost subliniata ideea:

„Fie că sunt de vedere sau de soare, ochelarii nu trebuie să lipsească niciodată.”.

De la modelele rotunde din anii 70 cu lentile în nuanțe de galben și până la cele Gucci cu rame pătrate, cei cu lentile transparente și cu model de „sudor” de la Stella Jean, modelele pătrate și culorile pastel de laMoschino, cei în formă de pisică de la Fendi și Vivetta, cadrele cele mai clasice de la Bottega Veneta, Max Mara și Trussardi, ochelari de „ciclism” de la Mila Schön, dreptunghiulari, mici de la Marco de Vincenzo și mari de la Versace, Giorgio Armani, Prada și Dolce & Gabbana, cu aplicații de bijuterii.

Dacă credeați că modele și noutățile din Milano încă nu au ajuns în Brașov, ei bine, vă înșelați.

EcoOptica vă prezintă o gamă variată care vă poate acoperi toate dorințele și exigențele pentru 2016.

În oricare dintre cabinetele EcoOptica vei găsi aproximativ 100 de rame de ochelari de la producători de renume mondial, printre care Guess, Furla, Givenchy, Escada, Silhouette, Carolina Herrera, Blumarine, Police, Hugo Boss, Giorgio Armani, sau John Galliano.

Secretul Colecției Gold de la EcoOptica este stilul îndrăzneţ, fără compromisuri, ochelarii fiind destinaţi tineretului cu concepţii moderne.

Feelinguri, trenduri, stiluri, toate sunt adunate și transpuse pe rafturile de la EcoOptica prin noua Colecție Gold.

Alege cel mai apropiat magazin pentru a găsi ochelarii care se asoretază perfect stilului și atitudinii tale.

B-dul Grivitei nr 65 Tel: 0268 420 811.
B-dul Victoriei nr 4 Tel: 0268 420 810.
Piata Teatrului nr. 4 Tel: 0268 420 809.

Vezi ochelarii și rezervă o probă gratuită în cea mai apropiată optică medicală ECOOPTICA de tine.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124