Lentile pentru ochelari de vedere

La optiMAC poți beneficia de ochelari de vedere, ochelari de soare cu lentile polarizate sau cu dioprii, de lentile de contact și de o mulțime de alte accesorii.

În ceea ce privește ochelarii de vedere poți alege lentilele potrivite pentru viciile tale de refracție la cele mai avantajoase prețuri.

Astfel poți achiziționa rapid și ușor ochelari progresivi, bifocali, cu filtru pentru PC, cu lentile de tip office, heliomate și multe altele. În plus, poți adăuga toate tratamentele pe care le dorești pentru a obține o pereche de ochelari de cea mai bună calitate și la cel mai avantajos preț.

Pentru mai multe detalii referitoare la lentile pentru ochelari de vedere te așteptăm într-unul dintre cabinetele de optică medicală optiMAC din Brașov: optiMAC Victoriei, optiMAC Griviței, optiMAC Piața Star, optiMAC Brintex , optiMAC Făget și optiMAC Calea București.

Folosind formularele de mai jos poți alege să te programezi la un consult optometric gratuit sau la un consult oftalmologic la doctorul Dincă Florin. Tot prin intermediul formularelor existente poți rezerva ochelarii preferați pentru o probă gratuită în magazin, poți să ne trimiți rețeta de ochelari pentru a obține o ofertă de preț orientativă pentru viitorii tăi ochelari sau te poți programa la o probă de lentile gratuită.

Te așteptăm.

Vezi cea mai apropiată locație optiMAC.

Tot timpul alături de tine.

Top