Vă rugăm așteptați...

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124
Program magazine: Luni-Vineri 9.00-19.00, Sămbătă 9.00-14.00, Duminică închis;
Tel: 0744 390 124
Close
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124

Lentile protectie calculator

Ochelari cu lentile protectie calculator

Dacă petreci multe ore în fața calculatorului sau în fața unui dispozitiv portabil (smartphone, tabletă, notebook, etc.) trebuie să alegi măsuri suplimentare prin intermediul cărora să îți protejezi ochii și deci vederea.

Cea mai bună și eficientă soluție este achiziționarea unei perechi de ochelari cu lentile prevăzute cu filtru dedicat împotriva luminii albastre specifice dispozitivelor amintite mai sus (așadar, ochelari cu lentile protecție calculator). Lumina albastră este lumină nocivă care intră frecvent în contact cu ochii tăi ori de câte ori privești în mod direct către o sursă de lumină artificială.

În lipsa unui filtru dedicat ochii tăi sunt supuși constant unor factori de stres care, în timp, pot cauza apariția unor vicii de refracție sau a unor afecțiuni severe oculare. Iar în mod frecvent, această lumină artificială provoacă somnolență, determină apariția sindromului ochiului înroșit, cauzează mâncărimi oculare sau alte similare afecțiuni precum inflamații și iritații.

La optiMAC poți găsi o gamă largă de lentile cu filtru PC. Aceste lentile prezintă un tratament antireflex care filtrează spectrul luminii înlăturând lungimea de undă care îți poate strica vedere – așadar, se filtrează lumina albastră. Prin intermediul ochelarilor dotați cu filtru PC poți privi în siguranță ecranul dispozitivului tău fără a resimți niciun fel de disconfort vizual.

Desigur, acest filtru PC se poate adăuga oricărui alt tip de tratament și oricărei alte lentile, fie că vorbim despre lentile progresive, bifocale, heliomate și așa mai departe – astfel poți opta pentru protecție garantată indiferent de ochelarii de vedere pe care îi alegi.

Te așteptăm cu mai multe informații într-una dintre locațiile optiMAC din Brașov. Nu uita, te poți oricând programa la un consult optometric gratuit sau la un consult oftalmologic, la doctorul Dincă Florin.

Suntem una dintre cele mai bune cabinete de optică medicală din Brașov – hai să te convingi singur.

Programează o consultație în cea mai apropiată locație optiMAC

Consult optometric sau oftalmologic
ecooptica-brasov-rezerva-in-magazin
locatii-ecooptica-brasov
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124