Vă rugăm așteptați...

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124
Program magazine: Luni-Vineri 9.00-19.00, Sămbătă 9.00-14.00, Duminică închis;
Tel: 0744 390 124
Close
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124

Informatii ochelari

De ce să alegi optiMAC?

Ne-am propus ca optiMAC să fie „optica tuturor”. De aceea, ECOOPTICA a plecat de la principiul „ECO”, care înseamnă calitate pentru un preț corect, econom.

Fie că vrei o pereche completă de ochelari cu 39 lei, fie că vrei o ramă Silhouette suflată cu aur de 24 de karate, la noi vei găsi prețul corect dar și alte oferte promoționale permanente, sau lunare.

Pe lângă ofertele promoționale existente pe tot parcursul anului, lunar avem o promoție nouă stabilită în funcție de sezon, care se cumulează cu deja celebrele „ecorabla” , „1+1 GRATIS” sau „economic”.

Montajul unei perechi de ochelari se efectuează în aproximativ 10 minute în cazul lentilelor din stoc. Pentru comenzile speciale, termenul de montaj variază în funcţie de tipul şi de complexitatea lentilelor alese.

În fiecare cabinet optiMAC vei găsi în permanență cel puțin 1000 de modele diferite de rame și ochelari de soare. Periodic participăm la cele mai renumite târguri și expoziții din domeniu. Ne actualizăm anual colecțiile cu ultimele tendințe.

În fiecare cabinet puteţi beneficia de examinarea gratuită a vederii dumneavoastră. Examinarea se realizează de către un optometrist cu experienţă, care vă va consilia în mod profesionist în alegerea unei perechi de ochelari, în cazul în care acest lucru se impune.

Dioptria necesară va fi determinată cu acuratețe urmând apoi să fiți îndrumat asupra aspectelor estetice şi practice referitoare la achiziționarea și purtarea ulterioară a perechii de ochelari.

Fie că este vorba despre schimbatul unei pernițe de la nazalul ochelarului, fie că vi s-a rupt un braț și acesta trebuie schimbat, nu veți plăti nici un leu dacă apelați la serviciile optiMAC.

În toate cabinetele optiMAC veți găsi doar oameni care au terminat studii în domeniul opticii medicale și al optometriei, și care au cel puțin 4 ani de instruire zilnică în prescrierea și adaptarea ochelarilor de vedere și a lentilelor de contact.

În plus, pe bază de programare, puteți beneficia de o consultație oftalmologică amănunțită efectuată de unul dintre cei mai buni medici oftalmologi primari din Brașov, Dr. DINCĂ Florin.

Puteți să programați un consult telefonic, vizitând unul dintre cabinetele optiMAC sau utilizând formularul online.

În premieră pe piața opticii din Brașov, optiMAC vă garantează calitatea vederii. Dacă nu vezi clar cu ochelarii noștri, îți dăm banii înapoi GARANTAT și fără alte neplăceri!

În magazinele optiMAC comercializăm doar produse în conformitate cu legislația europeană în vigoare. Acordăm o garanție comercială de 2 ani din momentul achiziției atât pentru rame cât și pentru lentile. Orice produs este livrat împreună cu un certificat de garanție și conformitate ce atestă acest lucru și cu care puteți dovedi calitatea produselor dumneavoastră.

Toate aparatele necesare consultațiilor optometrice cât și efectuării montajului ochelarilor sunt de ultimă generație tehnologică. Ele sunt verificate și întreținute periodic de firme autorizate în domeniu.

Zeiss, Hoya, Essilor, Rodenstock, Ital-Lenti, Bausch+Lomb, Guess, Furla, Givenchy, Police, Escada, Silhouette, Ray Ban, Vogue – sunt doar câteva branduri de renume pe care le regăsiți în magazinele optiMAC.

Cumpără ochelarii pe care îi dorești în 5 pași simpli!

Programează-te la un consult de specialitate pentru a determina cu precizie viciile de refractie care îți afectează vederea. La optiMAC poți beneficia de consult optometric gratuit sau poți rezerva o programare la unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din Brașov, doctorul Dincă Florin.

În urma consultului ți se va prescrie o rețetă pe care vor fi trecute dioptriile care necesită corecție. Respectă această rețetă și ține în minte tot timpul indicațiile furnizate de optometrist sau de medicul oftalmolog. În acest fel este imposibil să dai greș.

Achiziționarea ochelarilor nu este cel mai ușor lucru de făcut. Ochelarii vor deveni accesoriul tău zilnic ceea ce înseamnă că trebuie să alegi un produs care să te reprezinte pe tine, exact așa cum ești. Și în funcție de fizionomie, sau de activitățile pe care le desfășori ai mai multe opțiuni disponibile.

După ce ți-ai format o primă impresie despre ceea ce ți-ar plăcea să porți, cere sfatul optometristului. Acesta îți va oferi consultanță de specialitate și te va ghida către perechea de ochelari pe care ți-o dorești atât de mult. Împreună cu optometristul vei alege rama potrivită, te vei decide asupra lentilei și desigur asupra branduluicăruia dorești să îi acorzi încrederea ta.

Serviciile optiMAC includ o gamă variată de produse dar și oferte promoționale atractive, care te vor ajuta să economisești bani fără a face rabat de la calitate. Astfel, la noi, achiziționarea ochelarilor mult doriți nu o să îți dea bătăi de cap. Așa că lasă în grija noastră calculele și tu axează-te pe ceea ce contează cu adevărat: noii tăi ochelari sunt acum gata.

Alegerea lentilelor de contact: ghidul începătorului

Înainte de a lua orice decizie trebuie să te întrebi dacă lentilele de contact sunt pentru tine, sau nu. Mulți utilizatori achiziționează lentile și ajung apoi să se reîntoarcă la ochelarii de vedere clasici. Așadar începe prin a te gândi la ceea ce faci zi de zi, la cum îți petreci timpul liber sau vacanța și la ce fel de persoană ești. În funcție de răspunsurile pe care le acorzi la aceste întrebări o să îți dai seama dacă ai nevoie de lentile sau nu, sau dacă vei avea nevoie și de lentile și de ochelari. Dacă totuși încă nu te poți decide, nu dispera; ține minte răspunsurile tale pentru că vei avea nevoie de ele atunci când vei cere sfatul specialistului – oftalmologul sau optometristul.

După cum poate deja ai aflat lentilele de contact sunt disponibile într-o varietate de modele în funcție de anumiți parametri precum diametrul, grosimea, dioptria, etc. Așadar, nu cumpăra nimic fără a cere sfatul unui specialist. Poți solicita consultul unui optometrist (le optiMAC acesta este gratuit) sau poți rezerva o programare la oftalmolog (doctorul oftalmolog Dincă Florin te așteaptă la una dintre locațiile optiMAC din Brașov). Ți se va prescrie o rețetă pe care va trebui să o respecți – spre exemplu, nu cumpăra lentile lunare dacă doctorul ți-a recomandat lentile de zi.

Prima experiență este cea mai complexă. Acomodarea cu lentilele de contact se face în timp și doar atunci când porți lentilele potrivite pentru tine. Așadar, cu rețeta primită cere sfatul unui optometrist. El te poate ajuta să alegi produsul perfect. Acum este momentul să îți aduci aminte de lucrurile discutate la primul pas al acestui ghid. Armează-te cu răbdare pentru că va trebui să încerci / porți lentile de probă (acestea sunt gratuite). Uneori acest proces preliminar poate dura chiar și câteva săptămâni, pănâ când ochiul tău se va acomoda perfect cu un anumit tip de lentilă. De aceea nu brandul este cel care contează cel mai mult, ci produsul care ți se potrivește ție cel mai bine.

Când ai găsit lentilele potrivite pentru tine este timpul să le și achiziționezi. În acest sens serviciile optiMAC îți pun la dispoziție oferte promoționale pentru toată gama de lentile de contact comercializată, astfel poți economisi bani fără a face rabat de la calitatea lentilelor de contact. După achiziționare cere ajutorul optometristului pentru a învăța cum să aplici sau să extragi în siguranță lentilele. Nu te speria: la început o să pierzi destul timp încercând să faci totul ca la carte, însă în timp totul va deveni rutină.

Lentila intră în contact direct cu globul ocular așadar vei simți fiecare firicel de praf sau fiecare corp străin ce intră în contact cu ochiul tău. De aceea este important să păstrezi lentilele în soluții speciale și să respecți ghidul de igienă care îți va fi oferit (și explicat) atunci când achiziționezi lentilele în cauză. Igiena te poate scuti și de probleme ulterioare precum infecții și inflamații oculare. Nu uita și de indicațiile doctorului care ți-a prescris lentilele, acesta îți va spune ce să faci pentru a ca procesul de acomodare să fie unul cât mai ușor.

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124