Vă rugăm așteptați...

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124
Program magazine: Luni-Vineri 9.00-19.00, Sămbătă 9.00-14.00, Duminică închis;
Tel: 0744 390 124
Close
Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124

GDPR

Datele cu caracter personal pe care Anamar Optimac SRL le colectează pe site-ul online www.optimac.ro sunt descrise mai jos, împreună cu scopul, modul și temeiul prelucrării lor precum și durata pentru care are loc stocarea și/sau prelucrarea acestora.

Aceste date nu sunt prelucrate în alte moduri decât cele menționate, nu sunt folosite în scopuri de marketing, nu sunt comercializate și nu sunt transferate unor terți.

 1. Programează un consult

În această secțiune vor fi colectate date în vederea programării unui consult optometric sau oftalmologic într-una dintre locațiile optiMAC din Brașov. În procesul de programare o să fiți nevoiți să furnizați următoarele date:

 • Numele și prenumele – pentru a stabili pentru cine anume se va face programarea în cauză.
 • Email – necesar pentru a putea confirma disponibilitatea datei și a orei solicitate în momentul programării online.
 • Telefon – necesar pentru a vă putea contacta în cazul în care data și ora solicitate nu sunt disponibile în momentul completării formularului online și pentru confirmarea altor aspecte ce țin strict de buna desfășurare a consultului care se va desfășura în cabinetele optiMAC din Brașov.
 1. Am rețetă, vreau ochelari

În cadrul acestui formular online vom solicita și reține informații necesare pentru realizarea ochelarilor de vedere conformi cu viciile de refracție care vă afectează vederea.

 • Nume, Prenume, Vârstă – date generale despre dumneavoastră; folosite pentru a nominaliza comanda și în vederea confirmării ulterioare a procesului de realizare a solicitării în cauză.
 • Adresa email și telefon – date care ne vor ajuta să vă contactăm rapid și ușor în vederea clarificărilor necesare pentru realizarea corectă a ochelarilor solicitați.

În continuarea formularului vor fi solicitate date cu aspect personal care vor descrie viciile dumneavoastră de refracție; toate acestea ne sunt necesare în vederea realizării montajului efectiv al ochelarilor pe care i-ați solicitat online, și confirmat telefonic în urma discuției cu un reprezentant optiMAC. Aceste date sunt:

 • Sferă, cilindru, ax, DP (distanță pupilară), adiție – aceste date le regăsiți pe rețeta prescrisă de medicul dumneavoastră oftalmolog și sunt necesare în vederea comandării lentilelor de care aveți nevoie.
 • Gen, tip, material, forma, nume producător, tratament, denumire lentilă, buget – aceste informații reprezintă opțiunea dumneavoastră personală referitoare la ochelarii de vedere pe care doriți să îi comandați. Aceste date sunt opționale și ne ajută să identificăm mai ușor produsul de care aveți nevoie.
 1. Rezervă ochelarii preferați în magazin

Site-ul www.optimac.ro vă oferă posibilitatea de a alege online și rezerva în magazine ramele de ochelari care vă plac. În vederea finalizării procesului de rezervare o să solicităm următoarele date cu caracter personal:

 • Nume și prenume – necesare pentru a vă putea identifica în momentul în care solicitați ramele în magazinul optiMAC ales.
 • Vârsta – necesară pentru a ne oferi informații despre fizionomia dumneavoastră, pentru a vă putea ajuta să alegeți ramele care vi se potrivesc cel mai bine.
 • Adresa de email și telefonul  – folosim adresa de email și telefonul dumneavoastră pentru a vă putea confirma disponibilitatea ramelor alese în magazinele optiMAC din Brașov.
 1. Probă gratuită lentile de contact

Serviciile online www.optimac.ro vă pun la dispoziție posibilitatea de a realiza o programare în oricare dintre cele 6 locații fizice optiMAC din Brașov pentru încercarea gratuită a lentilelor de contact. În vederea stabilirii acestei rezervări vă vom solicita date cu caracter personal, după cum urmează:

 • Numele și prenumele – sunt necesare pentru a vă putea identifica în momentul în care veniți în magazinele optiMAC din Brașov pentru programarea realizată online.
 • Email și telefon – date necesare pentru a vă putea confirma programarea făcută, sau pentru a o reprograma la o dată ulterioară, agreată de ambele părți.
 1. Aplică CV de angajare

Prin intermediul formularului online disponibil pe site-ul de prezentare www.optimac.ro puteți aplica pentru posturile de optometrist, reprezentant vânzări și optician. În acest sens, o să vă solicităm date cu caracter personal:

 • Numele – pentru a ști cine dorește să aplice pentru o carieră în cadrul optiMAC Brașov.
 • Emailul și telefonul – pentru a vă putea contacta în cazul în care dorim să stabilim un interviu.
 • CV-ul – pentru a ne asigura că puteți reprezenta un candidat eligibil pentru unul dintre posturile menționate mai sus.
 1. Contact

În cazul în care doriți să ne contactați, va trebui să completați un formular online în care o să solicităm date cu caracter personal, precum urmează:

 • Numele – necesar pentru a ști cine este persoana care ne contactează și pentru a ști cui ne adresăm.
 • Adresa de email – necesară pentru a putea să vă răspundem la solicitare.

Toate datele menționate și descrise în rândurile de mai sus nu vor fi vizibile sau accesibile altor utilizatori care accesează site-ul www.optimac.ro. Datele dumneavoastră sunt utilizate doar în scopul soluționării solicitărilor pe care le aveți și pentru completarea serviciilor online cu care vă întâmpinăm.

Introducerea acestor date este pur opțională, iar accesul integral la toate serviciile oferite de site-ul www.optimac.ro nu este condiționat în niciun fel de introducerea acestor date – toate aceste servicii sunt disponibile și în magazinele optiMAC din Brașov.

Program magazine: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sâmbătă 09.00-14.00; 0744 390 124