Garantie ochelari de soare

optiMAC, garantie ochelari de soare – optica noastră medicală garantează pentru calitatea tuturor produselor comercializate.

Astfel, puteți fi siguri că toți ochelarii de soare sunt originali și vin însoțiți de certificate de conformitate și de garanție.

Garanția este asigurată de producător și presupune schimbarea produselor dacă se constată că acestea prezintă defecte de fabricație – neatenția sau utilizarea neadecvată a ochelarilor de soare duce la pierderea garanției (mai multe informații despre termenii de acordare a garanției pot fi citite în certificatul de garanție înmânat o dată cu livrarea ochelarilor de soare).

Garanția de care beneficiezi pentru fiecare produs achiziționat este de 24 de luni. Această garanție se aplică atât pentru rame cât și pentru lentile și tratamentele acestora. Garanția se aplică doar în cazul defecțiunilor de fabricație.

Alături de garanția clasică care acoperă ramele ochelarilor, lentilele și tratamentele acestora. optiMAC garantează și calitatea vederii – îți dăm banii înapoi dacă nu vezi cu ochelarii noștri.

Vezi toate ofertele optiMAC

Promoții create special pentru tine

Top