Colecția ECONOMIC îți aduce rame pentru ochelari de vedere la cel mai bun raport calitate-preț

charm
mien
alanie
saflo
view-optics
i2i
avanglion
aboriginal
ozzie
best
dacchi
hugo-conti

Ochelari de vedere ieftini – optiMAC Brașov

Atunci când vrei să achiziționezi o pereche nouă de ochelari de vedere este important să alegi o ramă rezistentă, versatilă și fiabilă. Pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate preț am creat colecția ECONOMIC: ochelari de vedere ieftini dar care te vor impresiona atât prin design cât și prin rezistență.

Această colecție cuprinde o gamă de rame de ochelari cu prețuri avantajoase dar extrem de elegante și moderne. Toate produsele sunt originale și vin însoțite de garanția producătorului care se acordă pentru o perioadă de 24 de luni (2 ani de zile).

Printre brandurile incluse în această categorie vei putea regăsi: Avanglion, abOriginal, I2I, Ozzie, Charm, Alanie, Safilo, Mien, Dacchi sau Hugo Conti.

Nu uita, poți rezerva rama pe care o preferi direct în magazinele de optică medicală optiMAC din Brașov – ne găsești în 6 locații diferite, după cum urmează:

Alături de colecția ECONOMIC, la optiMAC poți achiziționa și rame de ochelari ce poartă însemnele unor branduri de renume. Aceste produse sunt reunite sub denumirea de GOLD Collection și pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe informații de așteptăm în magazinele optiMAC din Brașov. Aici poți beneficia de consult optometric gratuit, de servicii de oftalmologie medicală oferite de doctorul oftalmolog Dincă Florin, dar și de multe alte beneficii precum: reparații gratuite ochelari, probă gratuită lentile de contact sau montaj în 15 minute pentru lentilele aflate pe stoc.

Acum poți ridica gratuit cardul de fidelitate optiMAC care îți va aduce reduceri și beneficii suplimentare indiferent de produsele de optică medicală pe care le comanzi. Nu uita să soliciți mai multe informații în magazine.

Top