logo-optimac-vu-auriu-bg-black

optiMAC Vú este cel mai mare magazin de optică medicală deschis în Brașov sub conceptul unui fashion boutique în care vei putea proba și alege din peste 1000 de modele unice de rame de ochelari.  Te așteptăm într-un cadru unic pentru o experiență de shopping inedită.

Lasă-te condus de pasiunile tale și alege modele de ochelari care să surprindă esența spiritului și personalității tale. Încearcă modele care urmează liniile de design ale celor mai cunoscute case de modă și accesorizează-ți stilul în funcție de fiecare moment unic din viața ta.

Consultanții și optometriștii optiMAC Vú vor ști cu exactitate ce fel de ochelari vi se pretează – portofoliul nostru de produse include rame cu design minimalist, versatil iar designul acestora variază de la modele clasice, business, smart-casual, cat eye, wayfarer, clubmaster, cool, supradimensionat, butterfly sau hippie.

Desigur, ochelarii noștri sunt originali și poartă numele celor mai cunoscute branduri de profil: RayBan, GUCCI, Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Saint Laurent, Prada, Burberry, Emporio Armani, Guess, Carolina Herrera, Furla, Escada, Persol, Vogue, Hugo Boss, Davidoff, Jaguar, Calvin Klein, Silhouette, Michael Kors, Moschino și multe altele.

OptiMAC Vú face parte din grupul de cabinete de optică medicală optiMAC din Brașov, cu 7 magazine deschise în puncte strategic amplasate pentru a fi mereu aproape de clienții săi. Prezenți pe piața din Brașov încă din 2011 experiența noastră ne recomandă și oferă garanția unor servicii prompte și de cea mai bună calitate.

Alături de cele mai noi modele de ochelari de vedere și de soare optiMAC asigură în continuare garanția vederii 100%: dacă nu vezi clar cu ochelarii noștri ai banii înapoi garantat. Personalul nostru este pregătit să răspundă cu promptitudine și profesionalism oricărui tip de solicitare găsind mereu soluțiile cele mai avantajoase pentru client, fie că este vorba despre cel mai avantajos preț, sau despre consultații optometrice sau oftalmologice de înaltă precizie.

banner 50% reducere site
20190108_120610_Pano
IMG-20190108-WA0007

Brașov, B-dul Giriviței nr. 50 B,  T:  0771 770 818.
Program:  Luni – Vineri 09:00 – 19:00
Sâmbătă 09:00 – 14:00
Duminică: închis.

Profesionisti de incredere

Avem doar personal calificat: medic oftalmolog primar, optometristi si opticieni cu experienta si studii in domeniul opticii si oftalmologiei.

7 magazine in Brasov

Suntem aproape de tine oriunde in Brasov. Cabinete amplasate strategic pentru a ne gasi usor si rapid cand ai nevoie de noi.

Peste 1000 de ochelari

Iti oferim diversitate si noutate. o colectie de peste 1000 de ochelari in fiecare magazin, actualizata permanent cu cele mai noi tendinte.

Garantie orice-ar fi

Te scapam de teama ca nu vei vedea cu ochelarii noi. Daca nu vezi clar cu ochelarii nostri, iti dam banii inapoi garantat.

Programează un consult

Peste 1000 de modele de rame de firmă disponibile în magazin

Top