Lista de produse dupa marca Ray-Ban

Ray-Ban este un brand care a luat nastere in America, in anul 1937, fiind unul dintre cele mai cunsocute si apreciate branduri de ochelari la nivel mondial.

Prima pereche de ochelari Ray-Ban a fost creata de catre Bausch & Lomb pentru aviatia armatei din Statele Unite. Pilotii aveau nevoie de ochelari care sa ii protejeze de razele puternice ale soarelui si care sa fie in acelasi timp si un accesoriu usor de integrat in tinuta de zi cu zi. Astfel, a luat nastere denumirea de Aviator Glasses, termen care este folosit in prezent pentru orice model de ochelari care are aceasta forma.

Ochelarii Aviator au avut succes rapid in randul celebritatilor de la Hollywood, inca de la lansare si pana in prezent.

Designerii Ray-Ban combina intr-un mod unic eleganta cu utilitatea, astfel ca ochelarii au un stil modern, mereu in trend, fiind un adevarat best-seller.

Printre cele mai cunsocute modele oferite de brand-ul Ray-Ban amintim: Aviator, Wayfarer,  Clubmaster, Round, New Wayfarer etc.

Materialele de cea mai buna calitate folosite la producerea ochelarilor sunt: acetat, metal, titan. In combinatie cu design-ul premium si un mod de fabricare perfect dau nastere unor ochelari legendari.

Ray-Ban a devenit un simbol de-a lungul tuturor generatiilor

Sunt 77 produse.

Se afișează 1-60 din 77 produs(e)